HomeActuele HypotheekrenteOver onsContact

Hypotheek geldgever AEGON

AEGON Nederland is de Nederlandse bank van het beursgenoteerde AEGON N.V. De bank is ontstaan uit een aantal belangrijke rechtsvoorgangers: de 'Algemeene Friesche' (1844), de 'Eerste Nederlandsche' (1882), de 'Groot Noordhollandsche' (1845), de 'Olveh' (1879) en de Nillmij (1859). In 1986 fuseerde de Algemeene Friesche, de Groot-Noordhollandsche en de Olveh tot AGO. De Nillmij en de Eerste Nederlandsche fuseerde in 1969 tot ENNIA.

In 1983 fuseerde AGO en ENNIA. Hieruit ontstond AEGON. Sinds deze fusie heeft AEGON een belangrijke positie opgebouwd. Zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Momenteel is AEGON actief in Noord-Amerika, Europa en het Verre Oosten.

AEGON opereert volgens vier belangrijke uitgangspunten: het verminderen van kosten, het realiseren van hogere omzetten, het verschaffen van een betere positie op de kapitaalmarkt en internationalisatie. Verder besteed AEGON veel aandacht aan haar maatschappelijke rol. Hierbij is aandacht voor het milieu een belangrijk punt.

Bekijk de actuele hypotheekrentetarieven van AEGON