HomeActuele HypotheekrenteOver onsContact

Hypotheek geldverstrekker De Goudse

In 1942 werd De Goudse opgericht als een zelfstandige verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van financiële producten en verzekeringen en neemt op deze markt een vooraanstaande positie in. Zij biedt zowel producten voor particulieren als voor ondernemers aan. Het bedrijf heeft momenteel circa 800 werknemers in dienst.

De Goudse richt zich op de belangen van de verzekerden. Om deze belangen zo optimaal mogelijk te verwezenlijken werkt De Goudse samen met onafhankelijke adviseurs. De activiteiten van De Goudse richten zich voornamelijk op professionele, deskundige adviseurs. De Goudse wil hen verder helpen in hun dagelijkse praktijk. Dit doet het bedrijf met behulp van optimale dienstverlening, ondersteuning en adequate verzekeringsoplossingen. Klanten worden zo verder geholpen in zowel hun zakelijke als hun particuliere belangen.

De Goudse biedt voor particulieren in Nederland vrijwel alle vormen van pensioen- en beleggingsverzekeringen, ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, levens- en schadeverzekeringen en hypotheken aan.

Bekijk de actuele hypotheekrentetarieven van De Goudse