HomeActuele HypotheekrenteOver onsContact

Hypotheek geldverstrekker MNF Bank

De oorsprong van MNF Bank ligt in de jaren '70. De afdeling woning-hypotheken bij Bank Mees & Hope startte toen met het verstrekken van hypothecaire leningen aan haar cliënten. Bank Mees & Hope sloot arrangementen met Levensverzekeraars om deze financieringen af te kunnen lossen. Deze samenwerkingsvorm leidde later tot een van de eerste spaarhypotheken van Nederland. In 1990 gingen de ABN Bank en de AMRO Bank samen verder onder de naam ABN AMRO. In 1993 fuseerde deze bank met Pierson Heldring & Pierson tot MeesPierson N.V.. MeesPierson werd verkocht aan Fortis N.V.. De afdeling hypotheken verhuisde naar moeder ABN AMRO. Deze besloot haar activiteiten onder te brengen bij een aparte hypotheekbank binnen de werkmaatschappij ABN AMRO Interfinance. Deze nieuwe bank kreeg later de naam MNF Bank N.V. In 2004 werden zowel Bouwfonds Hypotheken B.V. Als MNF Bank opgenomen in de ABN AMRO Bank onder de naam ABN AMRO Hypotheken Groep B.V.

De MNF Bank is gespecialiseerd in op maat gemaakte Private Label producten voor verzekeraars, adviesketens en inkoopcombinaties. De bank helpt businesspartners met het vermarkten en ontwikkelen van labelproducten.

MNF Bank biedt zowel flexibiliteit als betrouwbaarheid. De Bank verkoopt haar producten uitsluitend via georganiseerde tussenpersonen.

 Bekijk de actuele hypotheekrentetarieven van MNF Bank