HomeActuele HypotheekrenteOver onsContact

Hypotheek geldverstrekker Quion

In 1994 begon Quion onder de naam Hypotrust, een volmachtbedrijf in het verstrekken van hypotheken en de complete begeleiding daarvan. Na de oprichting van Quion legde Hypotrust zich toe op de bemiddeling van woninghypotheken.

Quion richt zich op verzekeringsmaatschappijen, banken, beleggingsinstellingen, pensioenfondsen, intermediaire organisaties en overige financiële instellingen.

Quion is gespecialiseerd in de verwerking en processing van woninghypotheken voor derden. De bank helpt partners efficiënt, snel en comfortabel te kunnen werken onder een eigen naam. Quion staat ook voor innovativiteit. Zij ondersteunt moderne hypotheekprocessen. De bank wil succesvol samenwerken met funders en met aangesloten distributiepartijen. Om deze doelen te bereiken blijft Quion haar dienstverlening optimaliseren. Voor deze dienstverlening heeft Quion goede servicer ratings van Moody's en Fitch Ratings gekregen. Zij is hiermee de enige Nederlandse bank met beide ratings. Een bundeling van kennis, processing, techniek en ervaring is de kracht van Quion.

Bekijk de actuele hypotheekrentetarieven van Quion